Europa 2 - Maxximum muziky

Októbrové Sit Down Stories opäť so skvelými hosťami!

Aj v októbri pokračuje talk show Sit Down Stories s našou moderátorkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou, ktorá opäť naživo vyspovedá niekoľko hostí.

Počas tohto mesiaca sú pre vás nachystané 4 Sit Down Stories v rôznych mestách, a to v Leviciach, Bratislave, Trnave a Liptovskom Mikuláši.

Opäť sa môžete tešiť na zaujímavých a úspešných hostí, ktorí porozprávajú ich jedinečné, inšpiratívne či netradičné príbehy. Jedna žena so silným príbehom, mediálny známy muž a spevák, ktorý uzatvára dvojhodinový príbeh plný emócií.

Celý tím sa kvôli svojim fanúšikom rozhodol cestovať, a tak ich možno budete môcť vidieť aj vo vašom meste.

Program na október:

5.10.2018, Levice – v hoteli Lev sa môžete tešiť na Zuzana Rehák Štefečeková slovenskú športovú strelkyňu, ktorá získala niekoľko svetových ocenení, Milana „Junior“ Zimnýkovala – slovenského televízneho a rozhlasového moderátora a hudobného hosťa Roba Pappa, známeho popového speváka, autora 5 albumov a známych skladieb ako Give it, Intimita či Čo bude potom…?

25.10.2018, Bratislava – v reštaurácii Blue Bear budú na vás čakať Natália Závodská, žena, ktorá roky pracovala v médiách. Túžba po zmene ju priviedla k riadeniu domáceho pivovaru. Dnes úspešne podniká a je statočnou mamou, ktorá je veľkou oporou svojej rodine.

Bekima Aziri, ktorý si v 16-tich poranil miechu a zostal ochrnutý. Po rokoch sa dostal tak ďaleko, že dokáže prejsť pár krokov. Vystupuje v stand-upe, rapuje a rozpráva deťom, ako sa správať k hendikepovaným.

A ako hudobný hosť Juraj Zujec multiinštrumentalista, spevák, skladateľ a tiež jeden z posledných hrdinov prvého ročníka súťaže Hlas ČeskoSlovenska. Aktuálne člen skupiny Modus.

26.10.2018, Trnava – v kine Hviezda budú ako hostia – Terézia Drdulová, inšpiratívna žena plný energie, ktorá založila občianske združenie pre spina bifida a hydrocefalus, ktoré aj riadi. Je propagátorkou samostatného života detí s postihnutím a využívania ich potenciálu.

Aj tu budete môcť vidieť Bekima Aziri, ktorý nemá prakticky s ničím problém.Väčšinu vecí rieši otvorene, aj keď neraz svojsky. Je stelesnením energie, úsmevu a ostrého humoru. Búra mnohé predsudky a ukazuje nám všetkým, že život s hendikepom nie je žiadna tragédia.

Hudobným hosťom bude Peter Letto – trubkára a speváka v jednej osobe. Už ako 10-ročnému mu učaroval zvuk Louisa Armstronga a Milesa Davisa. Mladá generácia jazzových umelcov tvoria formáciu P.L.Jazz Group

Lístky na Sit Down Stories si môžete zakúpiť TU >>

Čoskoro vám prinesieme ďalšie dátumy a nové mestá. Máte sa na čo tešiť 😉

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach