Europa 2 - Maxximum muziky

Neuveríš, čo urobila žena v divadle! Herec ostal ako zamrazený

Od septembra odštartovala naša moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová spolu so svojím tímom druhú sériu talk show Sit Down Stories.

Za uplynulý mesiac stihli navštíviť dokopy tri mestá, a to už tradične Bratislavu, následne Trenčín a po prvýkrát sa ukázali aj v Holíči.

Jedným z hostí bol aj Števo Martinovič, ktorý prezradil, čo raz zažil na divadelnom predstavení. Viac nájdeš už vo videu, ktoré ťa navnadí byť súčasťou ďalších časti talk show.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V októbri sa môžeš tešiť ešte na tieto mestá

25.10.2018, Bratislava – VYPREDANÉ

26.10.2018, Trnava – v kine Hviezda budú ako hostia – Terézia Drdulová, inšpiratívna žena plná energie, ktorá založila občianske združenie pre spina bifida a hydrocefalus, ktoré aj riadi. Je propagátorkou samostatného života detí s postihnutím a využívania ich potenciálu.

Aj tu budete môcť vidieť Bekima Aziri, ktorý nemá prakticky s ničím problém. Väčšinu vecí rieši otvorene, aj keď neraz svojsky. Je stelesnením energie, úsmevu a ostrého humoru. Búra mnohé predsudky a ukazuje nám všetkým, že život s hendikepom nie je žiadna tragédia.

Hudobným hosťom bude Peter Letto – trubkár a spevák v jednej osobe. Už ako 10-ročnému mu učaroval zvuk Louisa Armstronga a Milesa Davisa. Mladá generácia jazzových umelcov tvoria formáciu P.L.Jazz Group

Lístky na Sit Down Stories si môžete zakúpiť TU >>

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach