Europa 2 - Maxximum muziky

Jedinečné Sit Down Stories počas novembra: Budú aj v tvojom meste?

Aj v novembri pokračuje talk show Sit Down Stories s našou moderátorkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou, ktorá opäť naživo vyspovedá niekoľko hostí.

Počas tohto mesiaca sú pre vás nachystané 3 Sit Down Stories v rôznych mestách, a už tradične v Bratislave, v Žiline a v Jasnej.

Opäť sa môžete tešiť na zaujímavých a úspešných hostí, ktorí porozprávajú ich jedinečné, inšpiratívne či netradičné príbehy. Jedna žena so silným príbehom, mediálny známy muž a spevák, ktorý uzatvára dvojhodinový príbeh plný emócií.

Celý tím sa kvôli svojim fanúšikom rozhodol cestovať, a tak ich možno budete môcť vidieť aj vo vašom meste.

Program na November:

29.11.2018, Bratislava – v reštaurácii Blue Bear tentokrát budete môcť počuť rozhovor s Katarínou Farkašovou, riaditeľkou Aliancie žien Slovenska, ktorá aktívne bojuje proti násiliu páchanom na ženách. Jedným z hostí bude aj úspešný herec Marek Fašiang, ktorý stvárňuje jednu z hlavných postáv v seriáli Oteckovia a takisto Jerguš Oravec – úspešný hudobník, ktorý začal hrať na klavíri už v šiestich rokoch

30.11.2018, Jasná – pozvanie do Jasnej prijali – skvelá česká herečka Anna Polívková, komik a zabávač Samo Trnka – vo vedomostnej šou Dobre vedieť!, vystupuje ako vedátor Karol a Robo Papp – spevák, ktorý uzatvára dvojhodinový príbeh tejto talkshow.

1.12.2018, Žilina – v hoteli Slovakia sa môžete tešiť na Mateja „Sajfa“ Cifru, ktorého zvlášť netreba predstavovať, ale aj na Majku Demjanovičovú – ktorá vyrába jedinečné kúsky z recyklovaného dreva. A ako tretím hosťom sa predstaví Samuel Hošek – multitalentovaný umelec, spevák a výtvarník, ktorý študuje jazzový spev.

Lístky do Bratislavy a Žiliny na Sit Down Stories si môžete zakúpiť TU >>

Lístky na Sit Down Stories do Jasnej si môžete zakúpiť TU >>

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach