Europa 2 - Maxximum muziky

Najakčnejšia sobota na slovenských „X GAMES“

Druhý ročník unikátneho eventu prinesie do Vajnôr milovníkov skateboardingu, snowboardingu, freeski, wakeboardingu, trampolín, BMX a ďalších disciplín. Športovci majú v jednotlivých kategóriách šancu vyjazdiť si lákavé prize money a vecné ceny od partnerov podujatia.

Na HANGAIR GAMES sa predstavia najlepší slovenskí jazdci, ale aj odvážni súťažiaci. Príďte povzbudiť svojich favoritov. Osviežite sa na letnej terase chladeným drinkom, ochutnáte vynikajúci streetfood. Pripravený je skvelý sprievodný program. Čaká vás množstvo zábavných aktivít určených mladým športovcom i rodinám s deťmi. Na záver dňa vyhlásia a ocenia víťazov v jednotlivých kategóriách.

Na HANGAIR GAMES sa ukážu aj známe osobnosti zo sveta snowboardingu. Účasť na podujatí prisľúbil slovenský kráľ jibbingu, Zoltán Strcuľa, tiež juniorský vicemajster sveta v disciplíne slopestyle, Samo Jaroš, a niekoľkonásobný majster Slovenska a tréner snowboardingu, Matej Matys. Súťaž akčných športov poctí svojou prítomnosťou Zuzka Vráblová, šesťnásobná majsterka sveta vo wakeskatingu.

Miesto: HANGAIR Vajnory a WAKELAKE Zlaté piesky

Dátum: sobota 14.9.2019

Disciplíny: snowboarding, freeski, wakeboarding, wakeskating, skateboarding, bike/BMX, trampolíny, freestyle trampolíny (trampboard/trampski), kolobežky

Harmonogram eventu:

08:30 – Registrácia (harmonogram jednotlivých športov nájdeš nižšie)

17:30 – Vyhlásenie všetkých výsledkov

18:00 – 19:00 – Skateboard session v rampe o vecné ceny

19:00 – Afterparty

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach