Europa 2 - Maxximum muziky

Nákupy roka sú tu! Toto potrebuješ vedieť o Dňoch Marianne 2019

Užite si nákupy so zľavou až 70 %, hýčkanie v Marianne Lounges, súťaže, sprievodný program a mnoho daľšieho. Dni Marianne sú za dverami!

Tento rok organizuje spoločnosť Burda International CZ už 19. ročník Dni Marianne. V čase konania Dní Marianne pripadá na Slovensku štátny sviatok na nedeľu 15. 9. 2019 preto bude Marianne Lounge otvorená každý deň od štvrtka do soboty v čase od 10:00 do 20:00 hod.

NÁKUPY

Dni Marianne, to sú tradične tie najlepšie nákupy v roku a vy musíte byť pri tom. Zľavy až 70 % na vás tentoraz čakajú vo viac ako 6000 obchodoch v Česku a na Slovensku. Vyberať si môžete z viacej ako 650 ponúk a už teraz sme si istí, že vám ich prirastie k srdcu hneď niekoľko – rovnako ako darčekov za nákupy. Veríme, že na svoje „úlovky“ oceníte aj nákupnú tašku Dni Marianne, tentoraz však v úplne novom a nevšednom dizajne.

LOUNGE

V Marianne Lounges si okrem darčekov užijete skvelú atmosféru a najmä špeciálny program. Detailné informácie nájdete v aplikácii Dny Marianne a na www.dny.marianne.cz/sk. Tešíme sa na vás Bratislave v mestskej štvrti EUROVEA.

Za nazbierané účtenky dostanete jeden či viac darčekov. Stačí, ak ich doložíte vaši v Marianne Lounge. Podľa celkovej hodnoty nákupu si budete môcť vybrať z dvoch kategórií darčekov.

KARTY

Ak chcete počas Dní Marianne nakupovať ešte výhodnejšie, zaplaťte za svoje nákupy kartou Mastercard od ČSOB a dostanete o 3 % vyššiu zľavu alebo darček k nákupu. Ešte stále váhate?

APLIKÁCIA

Stiahnite si Dni Marianne do svojho telefónu alebo tabletu a užite si nákupy na maximum! Mobilná aplikácia Dni Marianne vás elegantne a pohodlne prevedie svetom najvýhodnejších nákupov!

UKÁŽTE, AKO NAKUPUJETE

Zdieľajte na sociálnych sieťach fotografie alebo videá z vašich nákupov behom Dní Marianne s hashtagom #dnimarianne2019.

Redakcia Marianne a všetci, ktorí sa na Dňoch Marianne podieľajú, vám prajú skvelé nákupy!

V spolupráci s Burda International CZ.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach