Europa 2 - Maxximum muziky

Napínavý Oktagon 14 plný zvratov: Porazený miláčik tribún, nový kráľ Bratislavy a rozhodujúci úder od Deáka!

Hlavné mesto Slovenska tento víkend žilo MMA. Vyrovnané súboje, obrovské prekvapenia a tvrdé knokauty – to všetko a ešte oveľa viac sprevádzalo dramatický turnaj. Ako dopadol napínavý galavečer?

Prvých šesť súbojov na karte Prelims má jasných víťazov. O najväčšie prekvapenie sa postarali Ivana Hašková a jej knokaut pre Kateřinu Klinderovú. Ďalším výrazným prekvapením bol duel medzi Timom Feuchtom, ktorý hneď v prvom kole pokoril obľúbenca tribún, Jeremyho Kimballa.

Po úvodných zápasoch prišla na rad hlavná karta, v ktorej súťažiaci predvádzali fantastické výkony. Otvorenie hlavnej karty započali bývalí thaiboxeri Igor Daniš a Daniel Hromek. Práve prvý menovaný bol predurčený na rýchly koniec a tieto dohady boli pretavené do reality.

Rovnako nesklamal ani bojovník spod Tatier, Martin Buday, ktorý v súboji ťažkotonážnikov porazil Daniela Dittricha. Tento zápas mal zároveň určiť vyzývateľa Michala Martínka v rámci súboja o titul ťažkej váhy.

Nasledovala trojica duelov, ktoré boli divákmi náramne očakávané. Prvými duelantmi boli Ľudovít Klein a Joao Rodrigues. V tomto súboji si Klein pripísal v poradí pätnástu výhru v rámci kariéry, kedy knokautoval súpera high-kickom.

Ani bitka o Bratislavu sa nezaobišla bez hlasitého skandovania fanúšikov. V súboji sa proti sebe postavili Samuel Krištofič a Robo Pukač. Po päťkolovom maratóne sa z víťazstva tešil aktívnejší Krištofič.

Najočakávanejším a hlavným zápasom večera bol súboj v bantamovej váhe medzi Tomášom Deákom a Filipom Mackom. Deák na body porazil Macka, ktorému nevyšla stratégia padania, v rámci ktorej chcel protivníka vyprovokovať k tomu, aby padol na zem. Slovák tak potvrdil status favorita a môže sa pochváliť ďalším opaskom.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach