Europa 2 - Maxximum muziky

Rytmusov symfonický koncert: Vystúpil Ego, dojatí fanúšikovia a Jasmina? TENTO okamih ju psychicky položil

Rytmus bodoval. A to doslova! Spoločne s ním predviedol nezabudnuteľnú show symfonický orchester s viac než 60 členmi. A veru, bolo sa na čo pozerať. Koncertom pulzovala zmes emócií, ktoré dostali do kolien nielen skalných fanúšikov.

Silné rapperove skladby tvorili dokonalý súzvuk s veľkolepým hudobným telesom. Štadión v Trnave má za sebou skutočne famózne vystúpenie. Rytmus spojil zdanlivo nespojiteľnú zmes hudobných žánrov a podarilo sa! Projekt dopadol na výbornú.

A na základe pozitívnych reakcií, ktoré podujatie sprevádzali, je jasné, že hudba ulice v spojení s klasickou hudbou, tvorí originálnu súhru. Na pódiu si to Rytmus strihol aj so svojím dlhoročným kolegom z brandže, Egom. Tí v sprievode orchestra zaspievali mnoho známych hitov, ktoré pochádzali z kreácie Kontrafakt.

Na koncerte nechýbala Patrikova partnerka, Jasmina, a niekoľko známych osobností. Finále rapperovho vystúpenia bolo čerešničkou na torte. Rytmus v sprievode orchestra zaspieval aktuálny hit venovaný jeho synovi a Jasmine.

Všetci prítomní sledovali dojímavú videokompiláciu záberov, na ktorých sú zvečnení Patrik s Jasminou spoločne so synom, Sanelom. Video, na pozadí ktorého Rytmus rapoval skladbu Sanel, hrdú mamičku rozcítilo a neubránila sa slzám.

Materiál z koncertu uverejnila Jasmina na Instagram s dojímavým vyznaním: „Koľkokrát mi ešte zastavíš srdce?! A naplníš v jeden moment tak, že mám pocit, že praskne šťastím, láskou, hrdosťou?! Milujem Ťa a nie je ani možné, že stále viac a viac ďakujem, ďakujeme.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.


Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach