Europa 2 - Maxximum muziky

8. február 2022 bude na Europe 2 patriť Brit Awards. Becca a Emma Drobná ťa prevedú gala večerom!

V utorok, 8. februára 2022, sa bude konať prestížne odovzdávanie hudobných cien Brit Awards 2022. Gala večer bude prebiehať v londýnskej O2 Aréne, kde sa stretnú všetky celosvetové hviezdy hudobného priemyslu.

Pre všetkých fanúšikov gala večera máme výbornú správu! Utorok sa na Europe 2 bude niesť v znamení Brit Awards Day, ktorý ukončíme špeciálnym vysielaním. Becca a speváčka Emma Drobná budú sledovať priebeh udeľovania a prinášať ti aktuálne informácie, takže budeš mať pocit, ako keby si tam aj v skutočnosti bol.

Vo vysielaní zaznejú aj zaujímavé rozhovory a moderátorské duo sa bude telefonicky spájať aj priamo na červený koberec do Londýna. Exkluzívny deň venovaný Brit Awards doplníme aj o špeciálny playlist, ktorý bude zložený z nominovaných a neskôr aj víťazných piesní. Špeciálne vysielanie na Europe 2 začne o 20:00 hod.

Do Londýna pricestujú tie najväčšie hviezdy a niektoré z nich zaspievajú aj naživo! Tešiť sa môžeš na skvelé vystúpenia Adele, Eda Sheerana, Anne-Marie spoločne s reperom KSI a na pódiu sa predvedie aj Digital Farm Animals.

​Štyri nominácie, čo je najviac, má Adele, Dave, Ed Sheeran a Little Simz. Tí „zabojujú“ o sošku v rodovo neutrálnej kategórii, ktorá tento rok po prvý raz dostala názov Artist of the Year.

​V kategórii International Artist of the Year nájdeme mená ako Doja Cat, Olivia Rodrigo, Billie Eilish a Lil Nas X, ktorí majú po dve nominácie, no v kategórii o najlepšieho medzinárodného umelca sa nachádza aj americká speváčka Taylor Swift, ktorá môže zamiešať karty.

Po 20-tich rokoch sa nominácie dočkal aj Elton John a vyslúžil si ju za skladbu Cold Heart, na ktorej spolupracoval s Dua Lipa.

Preži tento špeciálny deň s nami a zaži pocit, ako keby si bol priamo v Londýne!

Zdroj:brits.co.uk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach