Europa 2 - Maxximum muziky

Namiesto zásnub koniec, tieto páry to pred oltár nedotiahli

Mysleli to spolu tak vážne, že sa neváhali zasnúbiť. No nakoniec namiesto svadobných zvonov zazvonil ich láske umieračik. Nielen Lady Gaga, ale aj niekoľko ďalších celebrít zrušilo zásnuby. Mladá speváčka Ariana Grande sa mala ako nevesta predstaviť po boku Petea Davidsona. Zasnúbení však boli len 4 mesiace a prišiel koniec. Ariana si totiž po smrti bývalého priateľa uvedomila, že vzťah s Davidsonom uponáhľala.

Zasnúbení boli aj herec Ben Affleck a latino diva Jennfer Lopez. Bolo to ešte v roku 2002, keď Ben pokľakol pred JLo. Svadbu zrušili len 4 dni pred plánovaným obradom, dôvodom bol vraj extrémny mediálny tlak na oboch snúbencov.

Svoje áno si zatiaľ nechala pre seba aj austrálska rapperka Iggy Azalea. V júni 2015 ju o ruku požiadal basketbalový hráč Nick Young. Svadba sa však nakoniec nekonala, údajne pre časovú zaneprázdnenosť speváčky a športovca.

Hviezda Twilightu Robert Pattinson navliekol zásnubný prsteň na ruku speváčke FKA Twigs v roku 2015 len šesť mesiacov od začiatku randenia. Krach vzťahu prišiel o tri roky neskôr.

Zdroj: seventeen.com

Nalaď si rádio Europa 2 aj na webe. Klikaj sem a počúvaj nenormálne dobrú hudbu.

Rádio Europa 2 na Instagrame. Klikni sem a maj všetky novinky pokope!

Europa 2 na Facebooku. Daj nám svoj LIKE. Len tak budeš vedieť, čo je nové.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach