Europa 2 - Maxximum muziky

Páry, ktoré sa do seba zamilovali počas nakrúcania

Ich láska nebola len hraná – to je prípad týchto 7 celebritných dvojíc, ktoré sa do seba zamilovali „na pľaci“ a vydržalo im to, aj keď padla posledná klapka.

Oscarový herec Rami Malek si vďaka postave Freddieho Mercury získal nielen srdcia Filmovej akadémie, ale aj kolegyne herečky Lucy Boynton. Tá stvárnila vo fenomenálnom filme Bohemian Rapsody Mercuryho lásku Mary.

Ďalšou láskou z plátna je sympatický manželský pár Penelope Cruz a Javier Bardem. Vo filme sa stretli už v roku 1992, zamilovali sa do seba a v roku 2010 si povedali svoje áno.

Predstaviteľ marvelovského hrdinu Deadpoola, Ryan Ryenolds stretol svoju spriaznenú dušu, Blake Lively pri nakrúcaní filmu Green Lantern. Manželmi sú už sedem rokov a majú dve dcérky.

Will Smith so svojou manželkou Jade Pinkett Smith tvoria pár už od roku 1994, keď sa stretli na pľaci seriálu Fresh Prince. O tri roky sa vzali a doteraz majú harmonický vzťah.

Hlavná mužská postava filmu Lalaland Ryan Gosling tiež našiel svoju polovičku pred kamerami. Jeho manželkou je krásna Eva Mendes, s ktorou spoločne hrali v roku 2011 vo filme Za borovicovým hájom.

Novodobý James Bond – Daniel Craig má po svojom boku herečku Rachel Weisz, do ktorej sa zaľúbil v roku 2010 pri hraní v mysterióznej dráme Dom snov.

Hviezdnym párom je aj Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze Junior. Stretli sa v pred 22 rokmi ako predstavitelia filmu Viem, čo ste robili minulé leto.

Nalaď si rádio Europa 2 aj na webe. Klikaj sem a počúvaj nenormálne dobrú hudbu.

Rádio Europa 2 na Instagrame. Klikni sem a maj všetky novinky pokope!

Europa 2 na Facebooku. Daj nám svoj LIKE. Len tak budeš vedieť, čo je nové.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach