Europa 2 - Maxximum muziky

Burlivé rozvody im zlomili srdcia, česť aj bankové kontá

Milovali sa šialene, až pokiaľ neprišlo na lámanie chleba v podobe rozvodu a porozvodového vyrovnania. Týchto päť celebrít má za sebou poriadne mastné a nechutné rozvody.

Kim Basinger sa štyri roky rozvádzala s Alecom Baldwinom. Za ten čas bojovali nielen o majetky, ale najmä o ich dcéru Ireland. Nechýbali ani nadávky (čierna vdova, tyran) či dokonca sny o smrti toho druhého.

Rozvod Johnyho Deepa s Amber Heard prišiel po 15-mesačnom manželstve. Amber vysúdila 7 miliónov dolárov, ktoré venovala na charitu. Rozchod sa nezaobišiel cez naťahovačiek a vzájomného obvinenia z domáceho násilia.

Po takmer 30 rokoch sa rozviedol Mel Gibson, ktorého žena ho pripravila o polovicu z jeho 850-miliónového majetku.

V roku 2008 si dali zbohom Madonna a Guy Ritchie. Popová kráľovná vysolila svojmu bývalému odškodné v rozmedzí 76 až 92 miliónov dolárov. Rozvod sprevádzali boje o ich syna Rocca.

Burlivák Charlie Sheen si počas manželstva s Denise Richards údajne užíval s prostitútkami, bol agresívny a bránil v očkovaní ich dcéry. Denise si od neho vyslúžila aj prezývku „smutné prasa bez práce“. Ich vzťah skončil po troch rokoch.

Nalaď si rádio Europa 2 aj na webe. Klikaj sem a počúvaj nenormálne dobrú hudbu.

Rádio Europa 2 na Instagrame. Klikni sem a maj všetky novinky pokope!

Europa 2 na Facebooku. Daj nám svoj LIKE. Len tak budeš vedieť, čo je nové.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach