Europa 2 - Maxximum muziky

Britney Spears prelomila mlčanie, fanúšikom posiela VIDEO: Vyzerá zničene!

„Chcela som vás pozdraviť, lebo veci, ktoré boli povedané, sa vymkli spod kontroly. Žasnem. Čelíme fámam, moja rodina a môj tím dokonca vyhrážkam smrťou, hovorí sa toľko šialených vecí. Snažím sa byť sama so sebou, ale všetko čo sa deje, mi to len sťažuje.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Neverte všetkému, čo vidíte a čítate. Moja situácia je výnimočná, no sľubujem, že robím, čo je pre mňa najlepšie. Možno to o mne neviete, ale som silná a stojím si za tým, čo chcem. Vaša láska a odovzdanosť je úžasná, ale všetko čo teraz potrebujem, je trošku súkromia.

Aby som sa mohla vyrovnať s ťažkými vecami, ktoré mi život hádže pod nohy. Ak by ste to pre mňa mohli urobiť, bola by som vám navždy vďačná. Ľúbim vás,“ napísala Britney k videu, v ktorom fanúšikov upozornila, že sa čoskoro vráti.

Britney podľa informácií amerických médií nastúpila pred mesiacom na psychiatrické liečenie. Dôvodom bol zvýšený tlak okolia a zhoršený zdravotný stav jej otca, s ktorým sa nedokázala vyrovnať. Už by však mala byť doma a v liečbe pokračovať v domácom prostredí.

Držíme palce!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach