Europa 2 - Maxximum muziky

Kontroverzná Nicki Minaj! Týmto hviezdam naložila tak, že to len tak nerozdýchajú!

Populárna speváčka a raperka je známa vďaka svojej extravagancii, temperamentu a v neposlednom rade aj kvôli svojmu podrezanému jazyku. Complex tvrdí, že po potýčkach s Cardi B si speváčka znepriatelila ďalšie osobnosti svetového showbiznisu. Nicki nezostala svojej povesti nič dlžná a bez okolkov povedala čo si myslí.

V aktuálnej skladbe Miley Cyrus, ktorá nesie názov Cattitude, fanúšikovia postrehli, že speváčka sa obula do Nicki a v tej istej slohe sa zastáva Cardi B. Miley sa stala osudnou veta „I love you, Nicki, but I listen to Cardi“. Reakcia na seba nenechala dlho čakať a Nicki zaútočila v plnej sile!

Po tom, ako bola Nicki pozvaná do rádia Queen, jej moderátor položil otázku, čo si myslí o tomto výroku. Raperkina odpoveď bola promptná: „Sliepky nemôžu rozprávať hlúposti o kráľovnách“.

Ďalšie osobnosti, ktoré si vzala na paškál, sú Travis Scott a jeho manažér. Travisovmu manažérovi priamo v show udelila titul „cock sucker of the day“. Dôvodom mala byť údajná antikampaň proti jej turné.

Nicki si podala aj Travisa a vyhlásila, že jeho album Astroworld sa dostal na prvé miesto len vďaka tomu, že ho promovala Kylie Jenner. Nuž, uvidíme, akú dohru bude mať táto slovná prestrelka a či sa to pri priamej konfrontácii hviezd nezvrtne aj na fyzický útok, ako v prípade Cardi B.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach