Europa 2 - Maxximum muziky

Jakubec to tentokrát poriadne prehnal. P.A.T. sa postaral o to, aby na Instagrame nadobro SKONČIL!

Kontroverzný slovenský „zabávač“ Martin Jakubec je známy tým, že často vyhľadáva pozornosť a obúva sa do ostatných. Prednedávnom sa dočkali jeho kritiky napríklad Adela a Viktor Vinczeoví a Kali. Najnovšie si Jakubec podal Rytmusa s Jasmínou za meno, ktoré vybrali synovi.

To bola posledná kvapka trpezlivosti pre rapera menom Pouličný Autor Tónov. Ten začal na svoj Instagram pridávať príbehy s ostrou kritikou Jakubca a dokonca ho obvinil že je gay a nazval ho „lady boy“. Vyzýval ho na súboj a vyhrážal sa, že ho zničí.

Aby toho nebolo málo, raper požiadal svojich fanúšikov aby šli na Jakubcov profil a písali mu pod príspevky nenávistné komentáre. Ľudia sa okamžite chopili šance a rapera poslúchli. Jakubcov profil na Instagrame zanedlho zmizol. P.A.T. vyzval fanúšikov, aby to isté spravili aj s jeho profilom na Facebooku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Jakubec na seba nenechal dlho čakať a nasledujúci deň zverejnil na Facebooku video, v ktorom povedal že to s ním ani nehne a dobre sa na tom zabáva. Táto reakcia rapera nijak neuspokojila a naďalej ho na svojom Instagrame bombarduje urážlivými slovami.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach