Europa 2 - Maxximum muziky

Jeden zjedol surovú pečeň, iný bol pri pitve – títo herci spravili takmer NEMOŽNÉ pre svoju rolu

Nielen zmeniť farbu vlasov, či upraviť hmotnosť. Sú herci, ktorí pre čo najlepšie stvárnenie svojej roly, šli až za svoje hranice a mnohokrát aj na dno svojich možností. Daniel Radcliffe vo filme Jungle schudol 15 kilogramov a dva dni pred nakrúcaním nič nejedol.

Shailene Woodley vo filme Adrift trávila viac ako 12 hodín na otvorenom mori, dve hodiny od najbližšieho pobrežia.

Robert Pattison sa do roly zločinca vo filme Good Time vžil až tak, že dva mesiace žil v mestskej čast Harlem, neodťahoval závesy, spal v oblečení a jedol tuniaka, omáčku a pil kávu.

Saoirse Ronan sa pre úlohu vo filme Byzantium musela naučiť najťažsiu Beethovenovu sonátu. Nikdy predtým však nehrala na žiaden nástroj.

Margot Robbie sa vo filme Suicide Squad naučila ponárať ako freediverka a zadržať dych na neuveriteľných 5 minút.

Leo DiCaprio dostal za úlohu vo filme The Revenant Oskara a jeho výkon bol toho naozaj hodný. Ako vegetarián zjedol surovú byvoliu pečeň a naučil sa rozprávať jazykom pôvodných amerických obyvateľov.

Tom Hiddleston neváhal pre rolu vo filme High-Rise ísť do márnice a zúčastnil sa pitvy. Jennifer Lawrence absolvovala dvakrát do dňa tréningy streľby z luku, aby čo najlepšie zahrala v snímke Hunger Games.

Eddie Redmayne trávil čo najviac času s ľuďmi trpiacimi syndrómom, ktorým trpel aj slávny vedec Steven Hawkins. Naučil sa tváriť a rozprávať ako slávny vedec a za svoje hodnoverne stvárnenie získal Oskara.

Zdroj: Brightside.me

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach