Europa 2 - Maxximum muziky

Konflikt ako hrom! Známy rapper ponížil kráľa popu, jeho dcéra rapperovi TAKTO vyčistila žalúdok!

Paris Jackson, dcéra Michaela Jacksona, si vzala na paškál rappera 50 Cent. Ten začal na sociálnych sieťach šíriť informácie, že Chris Brown je lepší než kráľ popu. 50 Cent si výsmešnými poznámkami rozhneval dcéru Jacksona, ktorá zvolila protiútok, uvádza Capitalxtra.

„Skutočná legenda neplytvá energiou, aby získala pozornosť. Buď pokojný, môj priateľ. V pokoji je väčšia sila, než to ty dokážeš pochopiť. Hovorím to so všetkou úctou ku Chrisovi Brownovi. To patrí len tebe, 50.“

Z tohto vyjadrenia si rapper ťažkú hlavu nerobil a naďalej pokračoval v provokáciách. Na Instagrame zverejnil video z koncertu Chrisa Browna, ku ktorému napísal, že Michael nikdy nezačal koncert tak, ako Chris.

50 Cent vo svojich vyjadreniach pritvrdil ešte viac a napísal, že vie, ako sa musí cítiť dcéra popovej legendy a zároveň si položil otázku, či niekoho zaujíma, ako sa musia cítiť chlapci, ktorých Jackson údajne sexuálne zneužíval. Je teda otázne, akú dohru bude mať skutočne vyhrotený konflikt medzi dvoma hviezdami?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach