Europa 2 - Maxximum muziky

Známa hollywoodska kráska priznala, že zažila nervové zrútenie a dlhé obdobie temna: TOTO bol dôvod

Už je to nejaká doba, odkedy sme videli krásnu Megan Fox na filmovom plátne. Hviezda z Transformerov poskytla pre portál Entertainment Tonight exkluzívny rozhovor, v ktorom vysvetlila, čo sa udialo v jej živote a prečo ju už tak často nevídame vo svetle reflektorov.

Americká herečka prezradila, že zlom v jej živote nastal v roku 2009, keď vyšiel sexi horor Jennifer“s Body, v ktorom si zahrala hlavnú úlohu.

„Myslím, že som zažila skutočné psychologické zrútenie, kedy som nedokázala vykonávať žiadnu činnosť. Nechcela som byť fotografovaná, nechcela som robiť rozhovory a ukazovať sa na červenom koberci. Nechcela som byť vôbec videná na verejnosti kvôli môjmu strachu, že sa mi môže niečo stať, že sa mi ľudia budú vysmievať, kričať na mňa, alebo ma jednoducho ukameňujú. Prešla som si veľmi temným obdobím,“ vyspovedala sa herečka.

V rozhovore sa vyjadrila aj k hnutiu #MeeToo. Priznala, že už dávno pred spustením tejto kampane upozorňovala na nechutnosti, ktoré sa dejú vo filmovom priemysle, no ľudia ju ignorovali a zaujímalo ich len to, ako dobre vyzerá.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach