Europa 2 - Maxximum muziky

Šialená ex jedného z Avengerov mu spôsobuje vrásky na čele. Neuveríte, čo vyvádza!

Jeremy Renner, ktorého poznáme aj ako legendárneho hrdinu Hawkeye, prežíva momentálne náročné obdobie, informuje Daily Mail. Dôvodom hercových starostí je jeho bývalá manželka Sonni Pacheco.

Tá ho obvinila, že sa jej chcel nadobro zbaviť a vystrelil zbraňou do stropu, zatiaľ čo ich dcérka Ava spala. Manželia sa po rozvode dohodli na striedavej opatere ich dcéry, no ako sa zdá, Sonni zmenila názor a chce ju mať len pre seba. Vyjadrila obavy o jej bezpečie, nakoľko si myslí, že domov jej otca nie je pre ňu bezpečným miestom.

Populárny herec jej tvrdenia poprel a naopak, prišiel s informáciami, ktoré vrhajú zlé svetlo na jeho bývalú. Tá údajne zaslala jeho chúlostivé fotografie osobe, ktorá má na starosti opatrovníctvo ich dcéry.

Svoju bývalú opísal ako posadnutú sexom a vyjadril obavy nad jej umeleckou tvorbou, ktorá zahŕňa erotické umenie, ktoré nemá dobrý vplyv na ich 6-ročnú dcéru.

Sonni mu útok vrátila a najnovšie vyhlásila, že sa jej vyhrážal smrťou so zbraňou v ruke, pričom dodala, že následne si dal hlaveň zbrane do úst a chcel zabiť aj seba. Toto všetko sa malo udiať pod vplyvom alkoholu a drog. Na čo herec reagoval, že osoba ktorá má problém s drogami, je práve ona.

Pár sa rozviedol v roku 2014, ich manželstvo netrvalo ani rok.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach