Europa 2 - Maxximum muziky

Populárny spevák a miláčik žien sa rozhodol prehovoriť o HOMOSEXUALITE

Frontman skupiny Coldplay, Chris Martin, sa rozrozprával o problémoch, ktoré boli späté s jeho údajnou homosexuálnou orientáciou. Priznal, že na internátnej škole čelil šikane, pretože si okolie myslelo, že je gay.

V teenagerskom veku si Chris nevedel dať rady s otázkou týkajúcej sa jeho sexuálnej orientácie: „Možno som gay, možno som tamto alebo ono. Ale ja takým nechcem byť! Bol som v šoku.“ Kvôli tomu mal spevák postarané o teror. Spolužiaci ho šikanovali a tvrdili, že je určite iný.

Samotný Chris zároveň dodal, že tesne pred dovŕšením 16. roku, prišiel zlom a vo svojej orientácii mal jasno. Hoci pred pár rokmi na túto tému zažartoval, keď po stretnutí so spevákom zo skupiny One Direction, Harrym Stylesom, vyhlásil: „Bol som očarený jeho účesom. Úplne ma pri ňom oblial pot. A to som si bol istý, že som na ženy.“

V úprimnom rozhovore na záver dodal: „Mnoho mojich hrdinov je homosexuálov a nech sú čímkoľvek, nezáleží na tom. Každý človek je vzácny. A každý z nás je súčasťou jedného veľkolepého „diela“.


Mirror

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach