Europa 2 - Maxximum muziky

A MISS UNIVERSE sa stáva…Žena so silným odkazom!

26 ročná Zozibini Tunzi sa stala jednou z najkrajších žien sveta. A to titulom Miss Universe 2019, ktorého mega finále sa konalo v nedeľu v americkom štáte Gerogia. Tunzi sa stala prvou černoškou korunovanou za Miss Universe od doby čo ňou bola Leila Lopes v roku 2011. Celkovo je treťou ženou z Južnej Afriky, ktorá tento titul získala.

Tunzi pochádza z dedinky Sidwadweni z Východného Mysu. Zozi má ešte dve sestry a ako sama vraví, za všetko vďačí len svojim rodičom. „Dali ste mi život, vychovali ste ma v ženu akou som sa stala, a tak môžem hrdo stáť ďaleko od svojich koreňov a vedieť, odkiaľ pochádzam,“ napísala dojímavý odkaz rodičom táto kráska na svoj instagram.

Zároveň však Zozi mala silný aj speech. Kráska povedala, že najdôležitejšie je, aby sme mladé dievčatá učili tomu, ako si v tomto svete nájsť svoje miesto, pretože ženy sú podľa nej tými najsilnejšími stvoreniami na Zemi.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: https://www.boredpanda.com/miss-universe-2019-zozibini-tunzi/?cexp_id=23610&cexp_var=3&_f=featured&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach