Europa 2 - Maxximum muziky

David HASSELHOFF spúšťa jedinečnú DRAŽBU, v ponuke je i ikonické hovoriace auto!

Hviezda seriálu „Baywatch“ David Hasselhoff draží ikonický automobil „K.I.T.T.“ (Knight Industries Two Thousand) s vylepšenou umelou inteligenciou z úspešného televízneho seriálu 80. rokov „Knight Rider“.

Pontiac Firebird Trans Am z roku 1982 sa súčasne nachádza vo Veľkej Británii, bohužiaľ, táto rekvizita sa nemôže pochváliť žiadnou zo schopností svojho náprotivku z televíznych obrazoviek. Nedokáže teda ani rozprávať, šoférovať či skákať. Súčasne ponúkaná suma za K.I.T.T.a je 375 000 dolárov, ktorú musia zvyšní záujemcovia prevýšiť, ak by seriálové auto chceli získať pre seba. Pri splnení aukčných podmienok dokonca David prisľúbil, že ho novému majiteľovi sám privezie!

​Do aukcie sa dostala i jedna mierne bizarná vec: plavecký klon Davida Hasselhoffa z filmu „SpongeBob v nohaviciach: Film“ z roku 2004.

​Je to mierne na neuverenie, ale táto viac ako 4-metrová figurína, ktorá zobrazuje Davida pri plávaní na bruchu, sa pred 6 rokmi takmer predala za 28 tisíc dolárov, herec ju však na poslednú chvíľu stiahol z aukcie. Tentokrát stojí prvotná ponuka na 100 000 dolároch, podľa odhadov sa však cena môže vyšplhať na závratnú cifru – 1,5 milióna dolárov!

Hasselhoff bude dražiť aj ďalšie predmety, napríklad podpísané pamätné predmety, staré kostýmy, niekoľko automobilov či zberateľských predmetov týkajúcich sa seriálu Baywatch. Výťažok z predaja bude venovaný charitatívnym organizáciám podľa výberu herca.

Zdroj: nypost.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach