Europa 2 - Maxximum muziky

Bude Rihanna slobodnou mamou? S raperom sa údajne rozišli!

Na internet sa dostali informácie, že Rihanna poslala ASAP Rockyho do hája po tom, čo ju údajne podviedol! Otec jej nenarodeného dieťaťa mal mať aférku s dizajnérkou obuvy značky Fenty, Aminou Muaddi, ktorá nezostala ticho a k celej situácii sa vyjadrila!

Na svoj Twitter pridala príspevok, v ktorom napísala: „Vždy som zastávala názor, že k nepodloženej lži, ktorá sa šíri na sociálnych sieťach, sa netreba vyjadrovať, najmä ak ide o niečo takto odporné. Myslela som si, že tieto falošné správy, ktoré boli vytvorené so zlým úmyslom, sa nebudú brať vážne, no počas nasledujúcich 24 hodín som sa presvedčila o tom, že žijeme v spoločnosti, v ktorej sa šíria hnusné správy naozaj veľmi rýchlo.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Samotná speváčka ani raper sa k situácii nevyjadrili, takže si budeme musieť počkať na to, ako sa toto celé vyrieši. Nie je to divné len kvôli tomu, že ASAP Rocky podviedol Rihannu, ktorú mnohí považujú za sex bombu, ale aj kvôli tomu, že jej mal zahnúť práve s jej zamestnankyňou, keďže samotná RiRi založila Fenty značku.

Aj napriek tomu, že je to fanúšikom ľúto, nezaháľajú, pretože na internete sa už začali objavovať meme, ktoré narážajú na jej predošlý vzťah s raperom Drakeom. Kreativite sa medze očividne naozaj nekladú!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach