Europa 2 - Maxximum muziky

Už 3. júna sa proti sebe v ringu postavia Majk Spirit a Separ! Ako sa pripravujú na hlavný zápas večera?

3. júna bude v NTC Aréne poriadne horúco! V rámci druhého ročníka Fight Night Challenge sa nepredstavia len profi bojovníci, ale aj slávne osobnosti, ktoré si navzájom zmerajú sily. Organizátori lákajú fanúšikov na hlavný zápas večera, ktorým bude pästný súboj medzi dvoma rapermi – sily si v ringu zmerajú Majk Spirit a Separ.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Spirit na svojom Instagrame ukazuje, že na sebe maká vždy, keď sa dá a vyzerá to tak, že je naozaj v skvelej forme. Raper sa pripravoval v Thajsku a povedal, že chce dokázať všetkým, ale aj samému sebe, že tak, ako dokáže bojovať s myšlienkami a slovami vo svojej hudbe, tak dokáže bojovať s päsťami a srdcom aj v ringu, píše portál sportky.zoznam.sk. Čekuj, ako prebieha tréning!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nešetrí sa však ani jeho konkurent Separ, ktorý trénuje s MMA zápasníkom Marekom Bartlom. „Musel som upraviť celý režim. Veľa ľudí hovorí o tom, že je to hrané, ale každý z nás to má odmakané. Určite títo ľudia, ktorí naozaj fightujú, sú pre nás veľká motivácia,“ povedal raper.

Ďalším očakávaným duelom, ktorý sa odohrá v ten istý večer, je súboj medzi Molochom a Rytmusom. V ringu sa tak isto predstaví aj Attila Végh, ktorý sa postaví Newtonovi.

Počas večera svoje schopnosti predvedie aj spevák a herec YAEL, ktorý si zmeria sily s Janym Landlom.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach