Europa 2 - Maxximum muziky

Nad jeho sexuálnou orientáciou visí mnoho otáznikov. Harry Styles prehovoril, ako na tom je!

Bývalý člen skupiny One Direction, Harry Styles, prehovoril o svojej sexualite! Už počas toho, ako bol v boy bande kolovali fámy o tom, že je gay, no nikdy to nepotvrdil, ale ani nevyvrátil a vlastne ani nemusel. Napokon, videli sme ho po boku viacerých žien, s ktorými tvoril pár. Medzi nimi bola Taylor Swift, Kendall Jenner či britská moderátorka Caroline Fleck.

Harry údajne momentálne tvorí pár s herečkou Oliviou Wilde, ktorú môžeš poznať zo seriálu Dr. House, no aj napriek tomu sú ľudia skeptickí. V rozhovore pre Better Homes & Gardens porozprával o svojom súkromí, ale aj o tom, ako to cíti a prečo sa kedysi hanbil, keď prišiel na pretras sex.

Spevák priznal, že neznáša nálepkovanie, a preto sa ani on sám nechce škatuľkovať v rámci sexuálneho života. „Keď som bol v skupine One Direction, cítil som sa strašne zahanbene za to, že ľudia vôbec vedeli, že mám sex, a nie to ešte s kým,“ prezradil.

V súčasnosti je s tým už v pohode, no ďalej spomína na stresujúce obdobie. „Keď som niekoho pobozkal, vedeli o tom všetci. Nebolo ľahké zistiť, komu môžem veriť. Potom som sa ale dostal do bodu, keď som sa sám seba opýtal, prečo by som sa mal hanbiť za to, že mám s niekým sex? Som 26-ročný chlap, ktorý je single a áno, mám sex,“ spomína na zlomové obdobie.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach