Europa 2 - Maxximum muziky

Slávna speváčka išla s pravdou von: Teší sa z tehotenstva!

Britská speváčka známa ako Jessie J opäť žiari šťastím. S fanúšikmi sa podelila o nádhernú a radostnú novinu, čaká dieťatko! 34-ročná diva sa v novembri roku 2021 na Instagrame priznala, že bola tehotná, no o dieťatko, bohužiaľ, prišla. V emotívnom príspevku napísala, že cíti obrovskú bolesť, ale vie, že je silná a že bude v poriadku. Len deň po tom, ako zistila smutné správy, sa rozhodla vystúpiť na koncerte, uvádza portál news.sky.com.

Teraz je však všetkému inak, Jessie J to skutočne prekonala a je opäť tehotná! Meno otca však neprezradila, no špekuluje sa o tom, že by ním mohol byť basketbalista Chanan Safir Colman. Dvojicu mali údajne vidieť ešte v apríli 2022 na rande, kde sa objímali a bozkávali, píše portál hitc.com. To, či bude slobodnou matkou, alebo je skutočne on otcom jej dieťaťa, ukáže len čas.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Sympatická speváčka v ďalšom príspevku ukázala aj menej lichotivé scény zo života tehotnej ženy. Priznala, že prvý trimester bol skutočne ťažký, čo je vidieť aj na záberoch, s ktorými sa podelila.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach