Europa 2 - Maxximum muziky

Milostný trojuholník rozuzlený: Ako to bolo medzi Ellie Goulding, Edom Sheeranom a Niallom Horanom?

Zdá sa, že ani po rokoch nemá pokoj! S éterickou Ellie Goulding sa nesie klebeta, že mala údajne podviesť Eda Sheerana so speváckym kolegom Niallom Horanom, ktorý pôsobil v chlapčenskej skupine One Direction.

Aj napriek tomu, že táto udalosť sa mala stať niekoľko rokov dozadu, fanúšikovia si nedajú pokoj. Pod speváčkine video na TikToku napísala jedna dievčina komentár: „Nemôžem tomu uveriť, že si podviedla Eda s Niallom,“ na čo Ellie odpovedala, že to nie je pravda. Údajne to bolo po prvý raz, čo sa k tejto téme speváčka vyjadrila, informuje portál pagesix.com.

​Speváčka vzťah s Edom vždy popierala, no hitmaker to videl inak – v rozhovore pre rádio Click kedysi uviedol, že podľa neho sa normálni ľudia nedržia za ruky, ak medzi nimi nič nie je, píše usmagazine.com. Zároveň dodal, že sa medzi nimi niečo dialo, ale že už je koniec.

Špekulácie ohľadne milostného trojuholníka vznikli po tom, ako Sheeran vydal pieseň Don´t, v ktorej spieva: „Nikdy som ho nebral ako hrozbu, až dokým si sa s ním nevytratila, aby ste mohli sexovať. Nie je to ako keby sme boli obidvaja na turné a boli obaja na tom istom poschodí v rovnakom hoteli. Nechcel som žiadne sľuby ani záväzky, ale nikdy to pre mňa nebola len zábava a myslel som si, že ty si iná“.

https://www.youtube.com/watch?v=iD2rhdFRehU

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach