Europa 2 - Maxximum muziky

Batman a upír Robert Pattinson jedol dva týždne iba zemiaky

Je nám jasné, že upír má byť chudý, ba až priesvitný, a mal by vyzerať nezdravo. Herec Robert Pattinson to však s chudnutím preháňal na celej čiare. Podľa svojich slov vyskúšal všetky druhy diét. Varuje teraz ostatných najmä pred potenciálom závislosti, ktorý so sebou prináša posadnutosť krásou.

„Je to extrémne návykové. A neuvedomíte si, aké je to zákerné, kým nie je príliš neskoro. Je veľmi, veľmi ľahké spadnúť do tohto už len sledovaním príjmu kalórií,“ povedal v rozhovore pre britský standard.co.uk.

Herec vyskúšal v podstate každý trend, na ktorý si spomenieš. Už držal širokú škálu diét. Raz jedol dva týždne IBA zemiaky, ako detox. Len varené zemiaky s ružovou himalájskou soľou. Ale vyskúšal aj mastnú a nízkosacharidovú keto diétu. Jedia sa v nej len údeniny a syry. Akurát mu nikto nepovedal, že pivo sa piť nemôže, pretože to úplne marí účel…

Jedným z jeho predsavzatí na rok 2023 je celý rok nedržať žiadnu diétu, a kúpiť si konečne psa. Za obidve najlepšie rozhodnutia v jeho živote mu posielame palce hore!

Pozri si trailer z posledného Batmana, ako po tých diétach chlapec vyzeral…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach