Europa 2 - Maxximum muziky

Megan Fox už na Instagrame nenájdeš. Po búrlivej hádke s MGK si dala dole aj snubák

Megan Fox prednedávnom napísala k svojej fotke na Instagrame, že si hľadá priateľku. To mnohých nenechalo chladných a začali premýšľať, či je medzi sexicou a rockerom Machine Gun Kellym koniec. Ako sa však ukázalo, spevák jej tento spomínaný príspevok aj komentoval a následne sa spoločne objavili aj na verejnosti, takže išlo len o akési dohady. Teraz je však všetkému inak!

Dvojica sa mala počas uplynulého víkendu škaredo pohádať. Ich hádka mala vyústiť až do rozchodu, čo majú potvrdzovať aj zdroje, ktoré uvádzajú, že herečka si dala dokonca dole aj snubný prsteň, ktorý od rockera dostala, píše portál Elle.

Čo sa však medzi dvojicou stalo? Vyzerá to byť na poriadnu drámu! Megan už v súčasnosti na Instagrame nenájdeš, no ešte tri dni dozadu ho mala a údajne najprv vymazala všetky fotografie, ktoré mala so snúbencom a predtým, ako si zrušila svoj vlastný účet, mala postnúť fotografiu, ktorá možno všetko vysvetľuje!

Na svoj profil pridala video, z ktorého bolo jasné, že v ohni páli tašku a nejaký list. K sérii fotografii napísala: „You can tatse the dishonesty, it´s all over your breath,“ čo v preklade znamená Nečestnosť ti cítiť z dychu. Ide o ukážku zo songu Pray You Catch Me, ktorý vyšiel na albume Lemonade. Ten bol práve o tom, ako Beyoncé vyrovnávala s manželovou neverou.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach