Europa 2 - Maxximum muziky

Ďalšia skvelá speváčka je na odchode zo sociálnych sietí! Nasleduje Selenu Gomez?

Trend opúšťania sociálnych sietí nekončí a opúšťa ich aj sedemnásobná výherkyňa Grammy Billie Eilish. V podcaste Conan OBrien Needs a Friend prezradila, že si odstránila všetky tieto aplikácie z telefónu a už ich nenavštevuje! Ako uvádza portál pagesix.com, bola to pre ňu veľká vec, keďže na internete vyrastala, no aj napriek tomu v detstve nebola žiadne „iPad baby“. Je rada, že v tom čase nebol internet až taký „internetový“ ako je teraz a dodáva, že stále niečo robila.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Za speváčkiným stiahnutím sa z výslnia na sociálnych sieťach je však aj niečo viac. Nepáčilo sa jej pozerať sa na vlastné fotky, pričom si tiež na internete prešla rôznou kritikou jej postavy. Určite ti neuniklo, že Billie nosí väčšinou voľné až oversized oblečenie. „Nikto si nemôže nič myslieť, pretože nevideli, čo je pod tým,“ je speváčkiným vyjadrením k svojmu štýlu obliekania sa.

„Ďalšia vec, ktorá ma na internete desí, je to, ako vás robí naivnými,“ hovorí Billie. Hoci si speváčka uvedomuje, že je to hlúpe a vie, že veľa vecí na internete nie sú pravda, stále dokáže uveriť čomukoľvek, čo si tam prečíta, uvádza ďalej spomínaný portál.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach