Europa 2 - Maxximum muziky

SIMA v nedeľnej Sunday Session: Zdravé sebavedomie je veľmi dôležité

Hudobná interpretka Sima vydala pred nedávnom svoj nový album Bombím. Od jej speváckych začiatkov sa toho veľmi veľa zmenilo. Jej hudobná kariéra mala viacero schodíkov. Za svoj prvý hudobný schodík považuje Sima prvú skladbu s Egom, ktorá ju posunula v kariére ďalej. Po vydaní tejto skladby zistila, že musí makať omnoho viacej ako inokedy. Medzi ďalší schodík považuje vydanie svojho albumu s názvom Femina.

Sima je vždy veľmi pozitívne naladená, je sebavedomá a za svojimi rozhodnutiami si stále stojí. Sú však veci, ktoré by určite urobila inak. Sima si stojí za názorom, že všetko je tak, ako má byť. Všetko je súčasťou nášho vývoja, všetko nás ovplyvňuje – tak načo to meniť?

Slovenskú speváčku v súčasnej dobe radíme medzi hudobnú elitu. Za svojho najväčšieho fanúšika považuje jednoznačne svoju maminu, ktorá ju vo všetkom podporuje.

Veľká skupina ľudí považuje Simu za rapperku. Nie je to však celkom tak. Ako Sima v rozhovore s Osťom uviedla, spev je gro jej tvorby. Rappuje kedy sa jej chce, kde sa jej chce. Ak to spriemerujeme, tak v priemere viacej spieva ako rappuje.

Čo plánuje Sima v roku 2020? Aké sú jej veľké plány? Toto všetko a množstvo iného sa dozvieš v rozhovore so Simou priamo tu:

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach