Europa 2 - Maxximum muziky

To je PECKA! Slovenský film, ktorý zachránil detské životy, hlási vstup na SVETOVÚ PLATFORMU

Len pred rokom sa dostal do slovenských kín kontroverzný film o kyberšikane, nebezpečných selfie a sexuálnom vydieraní „KTO JE ĎALŠÍ?“, ktorý bol nakrútený podľa skutočných udalostí. Odvtedy si film od jedného z našich najúspešnejších režisérov – Mira Drobného prešiel rôznymi úskaliami.

Film lámal rekordy už pred svojou premiérou vďaka nasadeniu do rekordného počtu 86 kinosál, čo je najviac, koľko kedy aký film na Slovensku mal. Vyše 70 – tisíc ľudí si ho pozrelo a tohto roku získal dokonca ďalšie ocenenie kvality. KTO JE ĎALŠÍ? stal sa so svojou edukačnou výpovednou hodnotou najúspešnejším školským filmom, ktorý prostredníctvom prednášok či špeciálnou linkou pomoci, zachránil mnoho detských životov.

V priemere 50-tisíc žiakov, vyše desaťtisíc rodičov videlo na vlastné oči to, čo niektorí nechcú alebo by nechceli vidieť. Aj vďaka tomu, že film prináša istú kontroverziu a poukazuje na reálny problém z online života našich detí ho nasadila americká spoločnosť NETFLIX ako prvý slovenský výchovno-vzdelávací film

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: ktojedalsi.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach