Europa 2 - Maxximum muziky

Poď hrať v SKETCH BROS súťaž Bomba a vyhraj lístky na film NOVÍ MUTANTI

V tohtotýždňovej súťaži Bomba od pondelka 7.9. do piatka 11.9. hráš o super balíček reklamných predmetov k novému filmu Noví Mutanti. Okrem trička, nášiviek a odznaku sa môžeš každý deň tešiť aj na 4 lístky na film Noví Mutanti.

Hororový triler, ktorý ťa strhne

Rahne Sinclairová (Williamsová), Illyana Rasputinová (Taylor-Joyová), Sam Guthrie (Heaton) a Roberto De Costa (Zaga) sú štyria mladí mutanti, ktorých drží v odľahlej nemocnici dr. Cecilia Reyesová (Bragaová) za účelom ich psychiatrického pozorovania. Je presvedčená, že títo mladí ľudia predstavujú nebezpečenstvo sami sebe aj celej spoločnosti. Má ich neustále na očiach a snaží sa ich naučiť ovládať ich mutantské schopnosti. Keď sa však osadenstvo rozrastie o Danielle „Dani“ Moonstarovou (Huntová), začnú sa v nemocnici diať zvláštne veci. Pacientov začnú ovládať halucinácie a spomienky z minulosti. Nepotrvá dlho a ich mutantské schopnosti a vzájomné priateľstvo podstúpi skúšku, pri ktorej budú musieť bojovať o to, aby prežili.

A čo preto musíš spraviť, aby si videl ich boj?

Súťaž Bomba

Zahraj sa s moderátorom každý pracovný deň o 16:40 a možno práve ty získaš super ceny. Okrem vedomostí totiž potrebuješ aj poriadny kus šťastia. Tvojou úlohou je, na striedačku s moderátorom, vymyslieť čo najviac slov, ktoré sa začínajú na písmeno vyžrebované počítačom. Ale pozor! Časomiera bude vždy iná, takže ani ty ani moderátor nebudete vedieť, kedy zaznie zvuk BOMBY! Ten, komu BOMBA vybuchne, prehráva. Tak čo? Trúfaš si? Pošli sms v tvare e2(medzera) meno na číslo 6669 (cena spätnej sms je 0,20 Eur) alebo cez WhatsApp na čísle 0905 030 090. Stačí napísať do správy slovo Bomba.

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V spolupráci s Cinemart

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach