Europa 2 - Maxximum muziky

Kto si ho zahrá? DWAYNE JOHNSON prezradil herecké obsadenie komediálneho seriálu o jeho živote

Obľúbený herec zverejnil informácie o budúcich seriálových hercoch na svojom instagramovom účte. Mladého Dwayna v jeho teenagerských rokoch (15+) si zahrá Bradley Constant, úlohu 18-ročného „Rocka“ dostal Uli Latukefu, ktorý priblíži, čo všetko prežil známy herec na univerzite v Miami a ako sa dostal k americkému futbalu. Dospelého „Rocka“ si, ako inak, zahrá on sám.

Stacey Leilua si zahrá jeho mamičku Atu, ktorá prekonala rakovinu a „prešla si v živote peklom“.

Postavu zosnulého otca Rockyho Johnsona, ktorý sa pominul začiatkom tohto roku, stvárni Joseph Lee Anderson. Práve jemu bude venovaná prvá epizóda seriálu. Ako sa Dwayne zveril svojim fanúšikom, jeho otec sa v 60.-80. rokoch minulého storočia pričinil k odstraňovaniu rasových bariér, keďže sa stal prvým černošským wrestlingovým šampiónom v dejinách súťaže NWA Georgia Championship.

​Jeho babičku si zahrá Ana Tuisila a táto rola bude vraj veľmi špeciálna – jeho babička bola totiž prvou ženskou promotérkou mužského wrestlingu, tak sa musela tvrdo presadiť v mužskom svete, no zároveň bola nežnou starkou svojmu jedinému vnúčikovi. Počas jej života si tiež prešla všeličím – bola obvinená z vydierania, deportovaná, prišla o všetko a musela žiť na ulici.

Toľko malá ochutnávka z pripravovaného seriálu, na produkcii ktorého sa už pracuje. Ak pôjde všetko podľa plánu, na prvé časti sa môžeme tešiť už v roku 2021!

Zdroj: instagram.com/therock/

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach