Europa 2 - Maxximum muziky

Fekálie v posteli, krvavé graffity a násilnosti: Odhaľ zákulisie života známych exmanželov

Stretli sa pri natáčaní filmu Rumový denník v roku 2009, zosobášili sa vo februári 2015 a návrh na rozvod padol už v máji 2016. Odvtedy si títo dvaja nevedia prísť na meno. Najnovšie však Johnny Depp prehral súd s britskými novinami The Sun, ktoré Depp žaloval za urážku na cti. Vraj mu pokazili kšefty po tom, čo o ňom publikovali nelichotivý článok. Napísali o ňom totiž, že sa násilne správa k svojej exmanželke a že ju bil. Po 16-dennom procese však londýnsky súd uznal, že hollywoodsky herec je skutočne násilník a zo 14 prípadov preukázateľne zbil svoju ex minimálne dvanásťkrát. Amber sa vyjadrila, že sa jej po rozsudku uľavilo, no nijak ju to neprekvapilo. Súdne procesy tohto ex-páru už dlhodobo sleduje celý svet, nakoľko pútajú pozornosť detailnými útržkami z ich toxického spoločného života. Dozvedeli sme sa tak o Deppovom nadmernom pití a užívaní omamných látok či extrémne nákladnom životnom štýle.

​Doteraz už vyšli najavo také bizarné perličky z ich života, ako napríklad to, že Depp minie mesačne na víno približne 30 000 dolárov a má neuhasiteľný apetít, pokiaľ ide o kokaín či alkohol. On na Amber vytiahol obvinenie, že počas oslavy jej 30. narodenín sa „vykadila“ do ich spoločnej postele. Ona to, samozrejme poprela, a hodila to na ich psíka Boo, ktorý mal podľa Amber problémy s vyprázdňovaním odvtedy, čo ako šteniatko omylom zožral balíček Deppovej marihuany. Ďalším obvinením bolo, že Amber mala mať pomer s Elonom Muskom, o ktorom sa mal Depp vyjadriť, že mu za to odreže jeho prirodzenie.

​Absurdný záver mala i ich bitka v Austrálii, pri ktorej si Johnny poranil prst. V jeho drogovom stave potom s krvou a farbou porobil po stenách graffiti, a správy sa snažil zanechať i tým, že močil, kade chodil. Naopak, Depp vraví, že to bola práve Amber, kto bol násilný, lebo po ňom hodila fľašu a zahasila mu cigaretu o krk, čím mu spravila zranenie.

Nuž, zdá sa, že tejto kovbojke je konečne koniec, a sme radi, že celebritný ex-pár prežil ďalší súd bez ujmy na zdraví!

Zdroj: dailymail.co.uk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach