Europa 2 - Maxximum muziky

Kultová rozprávka Tri oriešky pre Popolušku sa tento rok dočká zahraničnej prerábky

Kto by nepoznal rozprávku Tri oriešky pre Popolušku, ktorá nám každoročne spríjemňuje vianočné obdobie a navodzuje tú správnu atmosféru. Nie sme však jediní, ktorí si bez tejto rozprávky už zimu ani nevedia predstaviť! Okrem bratov Čechov sa známa kultovka teší obľube i u nórskeho publika až tak veľmi, že sa rozhodli jej dať nový modernejší šat. Titulnú postavu si zahrá 24-ročná popová speváčka a textárka známa ako Astrid S, vlastným menom Astrid Smeplass.

​Tá sa kvôli tejto úlohe musela naučiť kopec nových vecí, ako napríklad jazdiť na koni či strieľať z luku. Princa si zahrá herec Cengiz Al. Obaja sa už na svojich sociálnych sieťach stihli pochváliť zábermi z natáčania.

​Filmovanie je teda v plnom prúde, ak všetko pôjde podľa plánu, snímka by mala mať premiéru tento rok v novembri. Zatiaľ nie je známe, či sa filmová prerábka dostane i na naše obrazovky, u slovenského publika však bude stvárnenie tradičnej Popolušky len veľmi ťažké prekonať. Každopádne sme zvedaví, ako sa Nóri s touto úlohou popasujú!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Instagram, informuji.cz

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach