Europa 2 - Maxximum muziky

How I Met Your Mother dostane sequel. Hillary Duff porozpráva o tom, ako spoznala otca svojich detí

Streamovacia služba Hulu už urobila objednávku na prvých 10 epizód pod taktovkou producentského dua Aptaker a Berger. V centre diania sa ocitne príbeh Sophie, ktorú stvárni Hillary Duff, a ktorá porozpráva o tom, ako spoznala otca svojich detí presne tak ako Ted Mosby (Josh Radnor) v pôvodnom seriáli How I Met Your Mother (prekl. Ako som spoznal vašu mamu). Tento americký sitkom sa vysielal v rokoch 2005-2014 na televíznom kanáli CBS. Nový príbeh sa začne v roku 2021 a priblíži život skupiny priateľov, ktorí radi randia a zoznamujú sa pomocou zoznamovacích aplikácií.

Na spin-offe sa budú podieľať i Carter Bays and Craig Thomas, tvorcovia pôvodného seriálu: „Deti, rozpovieme vám neuveriteľný príbeh: Je to príbeh o tom, ako dvaja scenáristi mali to šťastie, že deväť sezón mohli tvoriť ich vysnívanú televíznu šou a teraz majú tú česť odovzdať pochodeň novému tvorivému tímu s novým neuveriteľným príbehom, ktorý rozpovie príbeh Ako som spoznal vášho otca. Sme poctení ich vášňou a víziou a tešíme sa, že im pomôžeme porozprávať tento legendárny nový príbeh. Ďakujeme všetkým fanúšikom HIMYM, ktorí na túto chvíľu čakali.“

Nejde však o prvé oživenie obľúbeného príbehu. Doteraz tu boli dve snahy, ako divákom predostrieť príbeh o hľadaní a nájdení otca budúcich detí hlavnej postavy, ani raz však neboli dotiahnuté do úspešného konca. Do tretice všetko dobré, dúfame, že nový príbeh nadviaže na mimoriadne úspešný seriál a bude to opäť raz ledženderi!

Zdroj: deadline

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach