Europa 2 - Maxximum muziky

Prequel HRY O TRÓNY sa už natáča, kedy ho uvidíme na televíznych obrazovkách?

Výbornú informáciu pre fanúšikov celosvetového hitu Game of Thrones alebo Hra o tróny prináša samotné HBO, ktorý seriál uvedie na televízne obrazovky prostredníctvom HBO Max. Zároveň sa stanica podelila o prvé fotografie z prípravy očakávaného seriálu.

Dej seriálu House of the Dragon sa bude odohrávať 300 rokov pred udalosťami vyobrazenými v Hre o tróny a inšpiráciou mu je kniha autora Georgea R. R. Martina Oheň a krv (angl. Fire & Blood), ktorá rozpráva príbeh rodu Targaryenovcov. Dozvieme sa tak viac o histórii rodu, ktorý ovládol Západozemie (Westeros), a z ktorého pochádza matka drakov Daenerys Targaryen, ktorú si zahrala herečka Emilia Clarke. V hlavných úlohách sa predstavia Matt Smith ako Daemon Targaryen, Olivia Cooke ako Alicent Hightower, Emma D“Arcy ako princezná Rhaenyra Targaryen či Steve Toussaint ako Sea Snake a iní, ktorých možno po prvýkrát vidieť v príspevku na Twitteri pohromade pri oboznamovaní sa so scenárom, prísne dodržiavajúc opatrenia proti šíreniu koronovírusu.

​Dôležitou informáciou je však to, kedy si budeme môcť prequel Hry o tróny pozrieť z pohodlia našich obývačiek. Podľa poskytnutých informácií to bude už budúci rok!​

Zdroj: tvinsider

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach