Europa 2 - Maxximum muziky

Čo sa stalo s PRIATEĽMI po skončení seriálu? Rozvody, drogy aj neúspešné pokusy o oplodnenie

Už o dva dni sa milovníci legendárneho seriálu Priatelia dočkajú špeciálnej hodinovej časti, v ktorej sa po rokoch stretne ikonická šestica priateľov. Okrem známych tvárí Rossa, Chandlera, Joeyho, Rachel, Monici a Phoebe sa v časti Friends : Reunion objaví aj kopec celebrít.

Od skončenia seriálu, ktorý milujú milióny ľudí na celom svete ubehlo už 15 rokov. Pozrime sa, čo všetko od toho času zažili v súkromí herci: David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow a Courtney Cox.

David Schimmer alias Ross

David sa v súkromí oženil s umelkyňou Zoe Buckman, po siedmych rokoch sa však v 2007 rozviedli. V súčasnosti je David nezadaný a s bývalou manželkou sa starajú o ich desaťročnú dcéru.

Matthew Perry alias Chandler

V novembri ohlásil Matthew Perry zásnuby so svojou priateľkou Molly a zdá sa, že jeho život sa dostáva po rokoch bojov s alkoholom a drogami do normálu. Herec sa priznal, že série Priateľov 3 – 6 si kvôli závislosti nepamätá. Dlho sa neobjavil v žiadnej filmovej snímke, no to by malo byť minulosťou – zahrať by si mal v čiernej komédií s Leonardom DiCapria Don“t Look Up.

Matt LeBlanc

Seriálový Joey bol nevyliečiteľný sukničkár a šťastne nezadaný, večne randiaci pohoďák. Herec Matt LeBlanc sa po prichytení so striptérkou musel postaviť pred rozvodového právnika a dať zbohom svojej manželke Melisse v roku 2006 – toto obdobie označil za temné. Predtým randil aj s pornohviezdou a momentálne je po jeho boku producentka Aurora Mulligan.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston sa dostala na zoznam Áčkových hercov a jej hviezda žiari aj v rannej šou The morning show. Po rozvode s Bradom Pittom a Justin Theroux je momentálne zadaná, nevedno však s kým. Bulvár rozpráva o tom, že Jennifer je v radostnom očakávaní dieťatka vďaka adopcii a už v lete by sa mala stať náhradnou mamou.

Lisa Kudrow

Na rozdiel od seriálovej Phoebe si Lisa Kudrow v súkromí pokojné chvíle. Je už 26 rokov vydatá za Michel Stern a nedávno sa dojala na promóciách syna Juliana, ktorého čakala, keď sa nakrúcala štvrtá séria Priateľov. Čo je však zaujímavé, Lisa vstupovala do manželstva ako panna s tým, že chcela svoj vienok venovať správnemu mužovi.

Courtney Cox

Herečka, ktorá stvárnila Monicu sa aj v súkromí stretla s problémami s otehotnením, rovnako ako jej postava v Priateľoch. Po neúspechoch s umelým oplodnením a až siedmich potratoch má s manželom Davidom Arquetteom len jednu dcéru – 16-ročnú Coco.

Zdroj: thesun.co.uk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach