Europa 2 - Maxximum muziky

Telo ako poloboh, nôžky ako smrteľník! Ktorý svalovec zožal kritiku za spodnú časť tela?

Údajne je v takej forme, že väčší ešte nikdy nebol. Trénuje ako o život a stravuje sa podľa prísnych noriem, aby postavu superhrdinu Thora v najnovšom pokračovaní Thor: Love and Thunder stvárnil čo najlepšie. Dokonca mu nestíha ani vlastný dablér.

Avšak, akosi zabúda popri makaní na vrhcnej časti tela na nohy. Aspoň tak to vyzerá podľa fotky na jeho Instagrame. Na nej ide herec Chris Hemsworth za ruky so svojim synom odetým v červenom plášti. Neprimerane chudé nohy k zvyšku tela si všimol aj jeho brat Luke, ktorý brata vysmial. „“Bro?! You’ve been skipping leg days again?!“ (Bratček, zas si vynechal tréning na nohy?!). Tento trolovací komentár získal 56-tisíc páčikov a vyše 500 ďalších komentov od sledovateľov filmového Thora, ktorý sa takisto pozastavili nad proporciami jeho nôh.

Mimo tejto kritiky Chrisa odstavil aj jeho syn, k čomu sa priznal samotný herec. „Akým superhrdinom chceš byť, keď vyrastieš,“ spýtal sa Chris svojho potomka. „Ocko, chcem byť Supermanom,“ znela úprimná detská odpoveď. Herec vtipne reagoval, že má šťastie, pretože má ešte ďalšie dve deti.

Zdroj: ladbible.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach