Europa 2 - Maxximum muziky

Z Ryana Goslinga je Ken! Čo povieš na jeho novú vizáž?

Už budúci rok sa dočkáme hraného filmu o Barbie. Pred pár mesiacmi sme ťa Margot Robbie a objektom jej lásky bude už klasicky Ken, ktorého si zahral Ryan Gosling. Mnohí sa zamýšľali nad tým, ako bude známy herec vyzerať a či mu vôbec táto úloha pristane, pretože v takejto rovine sme ho doposiaľ nevideli.

Dočkali sme sa však prvého záberu, ktorý odhaľuje, ako bude ako Ken vyzerať. Nechýba holá hruď, blonďavé vlasy, opálenie a look californského surfera. Čo naňho hovoríš?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Film, ktorý sa bude točiť okolo najznámejšej bábiky všetkých čias, bude mať hviezde obsadenie. Okrem Goslinga a Margot Robbie si v ňom zahrá Will Ferrell, ale aj hviezda zo seriálu Sex EducationEmma Mackey.

Snímku režíruje Greta Gerwig, ktorá má na svojom konte filmy ako Lady Bird alebo poslednú adaptáciu filmu Malé ženy z roku 2019.

Ak si čakal, že vo filme zaznie ikonický song Barbie Girl od skupiny Aqua z roku 1997, musíme ťa sklamať. Portál nme.com uvádza, že manažér skupiny Ulrich Møller-Jørgensen pre Variety povedal, že skladba sa v novom filme neobjaví. Dôvody však známe nie sú.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach