Europa 2 - Maxximum muziky

Selena Gomez sa cíti nesvoja, pretože verejne prehovorila o svojej chorobe. Dátum vydania jej dokumentárneho filmu sa blíži

Selena Gomez, 30-ročná speváčka a herečka, v poslednom období pracovala na biografickom dokumente My Mind and Me, ktorý by už čoskoro mal vyjsť na Apple TV+. Ako sa blíži jeho vydanie, talentovaná hviezda priznala, že cíti značnú nervozitu, pretože divákom dovolila nahliadnuť do svojho súkromia.

Selena prezradila, že v dokumente odhalí problémy, ktoré sa týkali jej duševného zdravia. „Dúfam, že zdieľanie mojich skúseností a problémov inšpiruje ostatných ľudí na to, aby aj oni povedali svoj príbeh. Tiež chcem všetkým odkázať a dodať nádej, že veci sa zlepšia a všetko bude v poriadku,“ povedala pre magazín Vanity Fair.

Na projekte pracovala s režisérom Alekom Keshishianom, ktorý pracoval aj na dokumente pre Madonnu. V rozhovore pre Vanity Fair povedal, že zatiaľ čo s Madonnou boli za štyri dni najlepší kamoši, Seleninu dôveru si musel zaslúžiť. Nakoniec sa to však vyplatilo a tá mu dovolila nazrieť do svojho denníčka i „do svojej hlavy“ a úplne sa pred ním i pred kamerami odhalila a vyrozprávala svoj príbeh.

Aj napriek tomu, že Selena sa z vydania cíti nesvoja, vie, že teraz je ten správny čas na to, aby „išla donaha“. Dokument by mal vyjsť na spomínanej platforme už 4. novembra. Pozri si prvé zábery!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach