Europa 2 - Maxximum muziky

Film Glass Onion je tretím najsledovanejším na Netflixe

Glass Onion: A Knives Out Mystery je filmom z roku 2022 a ide o pokračovanie filmu Knives Out. Prvá detektívka vyšla ešte v roku 2019 a bola plná skvelých hercov. V jednom filme sa objavil Kapitán Amerika aka Chris Evans, bývalý agent 007 David Craig, Ana de Armas, ktorá nedávno stvárnila Marilyn Monroe či Katherine Langford, ktorá si získala obdiv po tom, ako sa objavila v seriáli Thirteen Reasons Why.

Druhý diel rieši inú záhadu, avšak hviezdne obsadenie zostalo, aj keď na obrazovkách uvidíme iných hercov. Detektívom je opäť Daniel Craig, avšak po jeho boku sa tento raz objaví herečka Kate Hudson, Edward Norton i speváčka Janelle Monáe.

Film vyšiel na Netflixe 23. decembra 2022 a teší sa úspechu. Spoločnosť len pár dní od jeho premiéry prišla s informáciou, že je tretím najsledovanejším filmom všetkých čias. Ak si film ešte nevidel, trailer si nemôžeš nechať ujsť!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Druhým najsledovanejším filmom je snímka Don´t Look Up, v ktorej si zahral Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Maryl Streep, ale aj Timothée Chalamet. Streamovacou jednotkou je film Red Notice, v ktorom sa objavili Ryan Reynolds, Dwayne Johnson a Gal Gadot, uvádza portál dailymail.co.uk.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach