Europa 2 - Maxximum muziky

Mileniáli, z tohto vám odletí dekel! Bude pokračovanie filmu Lóve

Kristína Svarinská, Michal Nemtuda a Jakub Kroner prišli do štúdia Europy 2 predstaviť skvelé správy – bude pokračovanie legendárneho filmu Lóve. Keď vyšiel prvý diel, písal sa rok 2011 a okamžite si získal všetkých mladých ľudí, ktorí ho pozitívne zhodnotili.

Pokračovanie sa už začalo natáčať, no ako hovorí samotná Kristína, ešte stále je to v procese. Fanúšikov však určite poteší, že na plátne opäť uvidia Kristínu a Michala. Becca sa ich však opýtala, či sa nebáli pustiť do pokračovania. „Na pľaci som občas mala pocit, ako keby sa nič nezmenilo a my sme nakrúcali jednotku,“ hovorí herečka aj napriek tomu, že odvtedy prešlo 12 rokov. Michal zároveň dopĺňa, že na natáčaní sa stretlo 80 % ľudí, ktorí pracovali aj na jednotke, takže atmosféra je skutočne dobrá.

Lokácia filmu sa však zmení. Kde sa bude väčšina natáčať? To sa dozvieš vo videu! Okrem toho ti trojica prezradí aj to, kedy uzrie film svetlo sveta, ktorá veľká herecká celebrita sa objaví v Lóve 2, ale aj to, kto sa postará o nový soundtrack.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach