Europa 2 - Maxximum muziky

Nová marvelovka Ant-Man a Wasp: Quantumania ťa rozosmeje. Nebude chýbať ani poriadna dávka akcie

Paul Rudd si už po piatykrát obliekol Ant-Manov kostým. V najnovšej marvelovke môžeme vidieť staré známe tváre, Evangelinu Lilly, ktorá stvárnila Hope Van Dyn. Ant-Manova dcéra Cassie, ktorú si zahrala Kathryn Newton, dostala v najnovšej snímke veľký priestor. Vlastne, hlavne kvôli nej sa vo filme dejú všetky veci tak, ako ich budeš môcť vidieť na filmových plátnach.

Tento text obsahuje spoilery

Drvivá väčšina deju sa odohráva v kvantovej ríši, kam sa hlavní hrdinovia dostali. Počas cesty domov sa dozvedajú o minulosti matky Hope, ktorá strávila v kvantovej ríši 30 rokov. Po návrate domov o svojej minulosti nikdy nehovorila a veľmi rýchlo sa dozvieš aj prečo. Počas času, ktorý tam strávila, sa spriatelila s Kangom. Spočiatku priateľský týpek však skrýva hrozivé tajomstvo a poslanie, ktoré sa Janet van Dyn nečakane dozvie, a tak sa rozhodne, že v žiadnom prípade, aj napriek tomu, že už nikdy neuvidí svoju rodinu, ho musí na tomto mieste udržať. Pretože ak nie, zomrú miliardy ľudí.

Janet s avšak nejako podarí ujsť a namiesto toho, aby si tam Kang odpykával svoj trest, podmaní si celú kvantovú ríšu a stane sa v nej diktátorom, ktorý plieni všetky živé bytosti, ktoré s ním nesúhlasia. Ako sa už patrí na správneho Avengera, Ant-Man a jeho pomocníci sa ho budú snažiť zastaviť, to, či sa im to podarí, sa dozvieš v kine.

Ak patríš k skalným fanúšikom komiksového multivesmíru, Kanga môžeš poznať už zo série o Lokim. Tvorcovia sľubujú, že v druhej sérii, ktorá by mala vyjsť už toto leto, sa o ňom dozvieme oveľa oveľa viac.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach