Europa 2 - Maxximum muziky

Dcéra Johnnyho Deppa o pripravovanom seriáli The Idol: Bude to pikantné!

Dcéra slávneho herca Johnnyho Deppa ide v otcových šľapajách: Lily-Rose Depp sa predstaví v pripravovanom seriáli The Idol, za ktorým stoja tvorcovia mega úspešného seriálu Euphoria.

O podrobnostiach z natáčania toho nemôže veľa prezradiť, no pre portál i-d.vice.com prezradila, že o takejto roly snívala odjakživa. Zatiaľ je známe len to, že stvárni popovú ikonu, ktorá si bude užívať všetko, čo jej popularitu priniesla. Áno, aj sex, drogy a rock´n´rollový spôsob života. Novinka bude podľa herečkiných slov poriadne pikantná a prezradila, že ide o doposiaľ jej najdôležitejší projekt, na ktorom pracovala. S touto hereckou úlohou sa stotožňuje už rok a ako ona sama hovorí, stále nemá dosť.

V očakávanom seriáli sa po jej boku objaví aj kanadský spevák The Weeknd, ktorý si v ňom zahrá významnú úlohu. Okrem neho sa v novinke objaví aj spevák Troye Sivan i Jennie z obľúbenej K-pop skupiny Blackpink.

Podľa informácii, ktoré sú zatiaľ známe, by sme sa seriálovej novinky mali dočkať už tento rok v júni, avšak presný dátum zatiaľ potvrdený nie je.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach