Europa 2 - Maxximum muziky

Viac ako 40 DJs, dve pódiá a jeden dav nadšených fanúšikov: Poď na festival EDMANIA

Fanúšikovia elektronickej a tanečnej muziky, pozor! EDMANIA sa vráti do Trenčína a roztancuje možno aj teba a tvoju partiu kamošov. Štvrtý ročník obľúbeného festivalu bude hostiť viac ako 40 známych djov a hudobníkov, ktorí sa postarajú o prvotriednu žúrku.

Tento rok vystúpi aj Afrojack, Zonderling, DJ EKG, Mairee, Drahosh, Bruno Martini, W&W, Coone a mnohí ďalší… Kompletný zoznam interpretov hľadaj TU. Okrem hudby sa teš aj na množstvo atrakcií a rôznych aktivít.


Tento ročník festivalu EDMANIA sa bude niesť v znamení Alenky v ríši zázrakov. O prekvapenia rozhodne nebude núdza… Tento rok pribudne na EDMANIA WonderWorld aj VIP zóna s perfektným výhľadom na hlavný stage. Vstupenka VIP zahŕňa pohodlné sedenie priamo vedľa VIP baru a parkovisko priamo v areáli trenčianskeho výstaviska.

Nezostaneš o hlade, to si píš! Pripravené sú food courty s kvalitným jedlom a postarajú sa aj o tvoj pitný režim. Hudba pobeží nonstop od začiatku do konca festivalu. Podarí sa ti nájsť cestu na utajený stage? V krajine za zrkadlom si vychutnáš atmosféru silent baru a barmanské shows. A kto by sa chcel porozprávať, môže sa zúčastniť na talk show.

Ak chceš ďalšie novinky, sleduj sociálne siete a oficiálnu webovú stránku. Už vieš, čo budeš robiť 21. a 22. júna? My ÁNO!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach