Europa 2 - Maxximum muziky

Festival Balaton Sound hlási rekordný počet návštevníkov

Originálny festival nachádzajúci sa na pláži jazera Balaton zaznamenal rekordný počet návštevníkov, ktorých prišlo tento rok 172 000. Organizátori festivalu si tento ročník pripravili veľa skvelých noviniek. V tohtoročnej ponuke sa nachádzali až štyri VIP priestory nesúce sa v témach cirkusu, tropickej džungle, francúzskej riviéry či VIP v novej Dreher Arene.

Absolútnou novinkou boli aj festivalové priestory The Club, ktoré debutovali s veľkým úspechom. V nich si návštevníci mohli vypočuť jedinečnú undergroundovú elektronickú hudbu. Terasa nachádzajúca sa na brehu jazera v blízkosti pláže bola takmer neustále plná od úsvitu až do západu slnka.

Okrem lákavých priestorov nechýbala ani pestrofarebná audiovizuálna show, o ktorú sa postaral Elrow. Vystúpenie berlínskeho techno mága Paula Kalkbrennera sprevádzali umelci na chodúľoch a obrovské figuríny. Špeciálnu show si pripravila aj americká dvojica The Chainsmokers. Najväčšou hviezdou festivalu bol však bezkonkurenčne svetoznámy Marshmello.

Tohtoročný Balaton Sound sa už skončil, no my už poznáme termín budúceho ročníka, ktorý sa bude konať opäť v Zamárdi medzi 8. a 12. júlom 2020.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach