Europa 2 - Maxximum muziky

Boki: Vždy ma nakopne, keď na koncerte so mnou ľudia spievajú moje pesničky (rozhovor)

Ďalším hosťom v Sunday Session bol mladý rapper zo Šamorína Boki. Jeho prezývka pochádza z jeho priezviska, vlastným menom sa totiž volá Gábor Bokor. No nie všetci vedia prečo dostal druhú prezývku Bokmajster. Dôvod sa dozvieš v rozhovore 🙂

Boki skončil v talentovej súťaži na druhom mieste, čo odštartovalo jeho kariéru. Hneď po prvom vystúpení mu ľudia písali na mobil, začali sledovať na sociálnych sieťach a prichádzali prvé bookingy. Boki v tom čase na vlastnej koži pocítil ako sa mu zmenil život zo dňa na deň. Aj keď nevyhral 1.miesto Boki hovorí, že preňho je výhra to, že ho ľudia chcú vidieť na pódiách a koncertuje. Sám hovorí, že je ešte stále na scéne nový.

Ešte pred talentovou súťažou bol Bokiho v súťaži, ktorú robil Majk Spirit a dostal možnosť ísť s ním vystupovať do klubu v Brne. Pre Bokiho to bol extrémny zážitok. Na Speezyho pesničkách vyrastal a zrazu túto súťaž vyhral a mal s ním spoločný song.

Nie všetci vedia, že Boki nechal manuálnu prácu a naplno sa začal venovať hudbe. Pri tomto rozhodnutí ho podporili rodičia, s ktorými ma perfektný vzťah a vo všetkom mu pomáhajú. O tejto fáze života je pesnička s Dominikou Mirgovou – Nikdy S5.

Veľa ľudí ho prirovnáva ku Kalimu, ale sám Boki toto vyvracia a hovorí, že sú úplne odlišní – robia inú hudbu a obaja majú iný hlas. Obaja sú unikátni a rozdielni.

Boki avízuje, že v novembri a decembri vyjdu von skladby, ktoré ľudí prekvapia. Môžu očakávať úplne iný štýl hudby ako doteraz. Vypočuj si celý rozhovor TU:

Pozri si aj ďalšie časti Sunday Session s hosťami:

Rytmus
Grimaso
Zverina
Laci Strike
DNA
Otis (H16)
Tomi Popovič
Plexo
Igor Kmeťo

ADiss
Mišo Biely
Peter Pann
Mega M
Smart (DMS)
Kali
Majself
Supa
EGO
P.A.T.
Matej Straka
Strapo
Aless
Johnny Mečoch
Separ
Čis T
Majk Spirit
Miky Mora

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach