Europa 2 - Maxximum muziky

„Slovenský Kygo“ Mark Dann predstavuje novinku FREEDOM!

Slovenský Kygo alebo Avici. Spolupracoval s Dominikou Mirgovou, Kalim, Suverenom a ďalším hudobníkmi. Teraz predstavuje prelomovú novinku „Freedom“. Text mu napísal Miro Jaroš a je o tom, že slobodní budeme až vtedy, ak sa prestaneme báť byť sami sebou.

„Vznikla úplne rovnako, ako všetky moje predošlé single. Sadol som si do štúdia, položil prsty na klávesy a išlo to samé. Vždy keď tvorím, tvorím srdcom. Preto to ide tak ľahko. Táto skladba má v sebe odkaz pre všetkých ľudí, ktorí si málo veria. Mal som podobný príbeh. Vyrastal som v malej dedinke na strednom Slovensku. Malé sebavedomie ale zato veľké sny. Išiel som si krok po kroku za tým čo som chcel dosiahnuť a dnes si žijem svoj veľký detský sen. Nikdy som nebol šťastnejší,“ opisuje Mark.

„Niektorí už možno vedia, že v mojom projekte dávam priestor aj mladým a talentovaným spevákom. Tentokrát som si na spoluprácu vybral študenta medicíny, ktorý má neskutočne krásnu farbu hlasu. Napísal mi, že spieva len 3 mesiace a veľmi ho to baví. Vypočul som si jeho prvú nahrávku a zaujalo ma to natoľko, že sme o pár týždňov spolu nahrávali nový song. Jeho meno je Dani Slovák,dodal mladý talent.

Klip k skladbe nakrúcal v Izraeli, na Malorke, v Rakúsku, v Poľsku, ale aj v našich Tatrách. Mladý umelec, ktorý tvorí od svojich 16 rokov, má na konte mnohé významné ocenenia. Stal sa Objavom roka Európy 2, získal dve platinové platne a aktuálne je v prvej trojke nominovaných na Cenu SOZA v kategórii mladý umelec.

Vypočujte si novinku „Freedom“ a osloboďte sa od predsudkov!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: www.propagandahouse.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach