Europa 2 - Maxximum muziky

Majk Spirit ide BOMBY! Jeho LAMBADA ťa hodí do letnej pohodičky!

Majk Spirit sa rozbehol naplno. Dnes oficiálne vychádza jeden z najočakávanejších slovenských albumov roka 2020 – jeho štvrtý sólový album ARTIST. Ide o prvý spoločný projekt s jeho dlhoročným dvorným DJom a producentom Grimasom po dvoch dekádach ich spolupráce. Rok 2020 je presne v polovici a Majk už stihol predstaviť šesť nových singlov, zorganizovať tri špeciálne karanténne online koncerty a dnes korunuje obdobie posledných mesiacov vydaním nového albumu.

​Vydanie štúdiovky oznámil nečakane a fanúšikov navyše prekvapil aj dvoma singlami, ktoré vydal v priebehu uplynulých dní a ktoré sprevádzali zverejňovanie dôležitých informácií o albume: featuring s Benom Cristovaom KURT a videoklip F4ck Em All – po štyroch rokoch Majk opäť na feate spoločne s celou svojou legendárnou crew H16. Teraz je na svete ďalší track z albumu s názvom LAMBADA. Už len samotný názov ti povie, že pôjde o uvoľnený letný vibe. Samotný Majk k tomuto párty songu na Instagrame dodal: „…nech sa možte trochu zabaviť a odreagovať.“ Tak, nech sa páči!

Album ARTIST oficiálne vychádza dnes – 26. júna pod hlavičkou vydavateľstva Spirit Music Label

Album ARTIST prináša 14 trackov, z toho 7 sólo skladieb a 7 featuringov. Pozvanie do featov prijali Ben Cristovao, Pil C, Separ, Samey, Dame, Grimo a formácia H16. Majk a Grimaso celý album spoločne vytvorili a nahrali v ich novom bratislavskom nahrávacom štúdiu Enterprise. Zaujímavosťou je, že ARTIST spomedzi všetkých Majkových albumov vznikol najrýchlejšie – zrodil sa v priebehu štyroch mesiacov od februára do mája. Ako Majk prezrádza, spočiatku to vyzeralo, že z toho bude plánovaný album H16 venovaný aktuálnym 16 rokom legendárnej crew na scéne. Napokon sa však plány zmenili, H16 album sa presunul na jeseň a Majk nečakane potešil správou, že neplánovane vydá novú štúdiovú sólovku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Instagram

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach